فتونیکس

فتونیکس

فتونیکس

فتونیکس

پیشنهادهایی برای جلوگیری از تب و بدن درد و …

پیشنهادهایی برای جلوگیری از تب و بدن درد و …

بدن درد,بیماری بدن درد,بدن درد در بارداری,علائم بدن درد,درمان بدن درد,درمان بدن درد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان بدن درد,بدن درد را چگونه درمان کنیم,بدن درد در کودکان,بدن درد در بزرگسالان,بدن درد در نوزادان,بدن درد در بهار,بدن درد در تابستان,بدن درد در پاییز,بدن درد در زمستان,آشنایی با بدن درد,همه چیز در مورد بدن درد,بدن درد واگیردار است,بدن درد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان بدن درد

پیشنهادهایی برای جلوگیری از تب و بدن درد و ...

پیشنهادهایی برای جلوگیری از تب و بدن درد و عطسه و سرفه

به گزارش بی اس ام اس : هوا سرد شده و بالاخره حتی آنهایی که در مقابل پوشیدن لباس‌های گرم مقاومت می‌کردند، به این نتیجه رسیده‌اند که بینی و صورت‌شان را با شال گرم و خوب بپوشانند و روزی چند تا لیمو شیرین بخورند مبادا دچار سرماخوردگی شوند. سرماخوردگی هم از آن بیماری‌های موذی است که ناگهان سراغ آدم می‌آید و چند روزی همه کارها را تعطیل می‌کند. یادتان نرود که بهترین راه برای در امان ماندن از سرما خوردگی، رعایت نکته‌های بهداشتی است که نسل سومی‌ها خیلی از اوقات به خاطر کم‌حوصلگی و بی‌دقتی آنها را فراموش می‌کنند. حرف بزرگ‌ترها را هم گوش کنید و چیزهای مقوی بخورید. امیدواریم با پیروی از این نکته‌های ساده، زمستان را به سلامت بگذرانید.

دستان‌تان را خوب بشویید: بیشتر ویروس‌ها و میکروب‌ها در اثر تماس مستقیم پخش می‌شوند. اگر ترشحات مخاطی بیمار اتفاقی روی لیوان آب، کنترل تلویزیون، تلفن، یا هر وسیله دیگری افتاده باشد و شما به همان وسایل دست بزنید، ویروس‌ها به دستتان منتقل می‌شوند. این عوامل بیماری‌زا ممکن است ساعت‌ها و حتی هفته‌ها روی دست شما زنده بمانند. پس سعی کنید مرتب دستان خود را بشویید. حتی اگر جایی برای دست شستن نداشتید، دست‌های خود را حداقل یک دقیقه محکم به هم بمالید تا در اثر حرارت ناشی از اصطکاک، ویرو‌س‌ها از بین بروند. ژل‌های پاک‌کننده دست هم می‌توانند این اثر را داشته باشند.

جلوی سرفه یا عطسه خود را با دست خالی نگیرید: از زمان بچگی به ما گفته شده که موقع سرفه یا عطسه جلوی دهان خود را بگیریم. برای این کار از دستمال کاغذی استفاده کنید و بلافاصله آن دستمال را دور بیندازید. اگر احساس کردید عطسه یا سرفه شما بزودی خواهد آمد و دستمال ندارید، صورت خود را در جهتی که کسی نباشد قرار دهید و در هوا عطسه کنید.

مایعات زیاد بنوشید: آب بدن را می‌شوید. از یک طرف تمام سموم را از بدن خارج می‌کند و از طرف دیگر محیط سالم‌تری برای فعالیت سلول‌های بدن از جمله سلول‌های ایمنی فراهم می‌کند. یک انسان بالغ به‌ طور طبیعی در طول روز به 8 لیوان مایع نیاز دارد. در ادامه برایتان پیشنهادهایی در مورد مایعات داریم که حتما بخوانید.

حمام گرم را فراموش نکنید: با هفته‌ای 2 بار حمام گرم، می‌توان احتمال سرماخوردگی را به نصف کاهش داد. ورود بخار داغ به مجاری تنفسی در حمام، باعث نابودی ویروس‌ها در این مجاری می‌شود و احتمال بروز سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

در هوای تازه نفس بکشید: ورود هوای تازه به مجاری تنفسی، بخصوص در فصل سرما، اهمیت زیادی دارد. بخاری، شومینه و سیستم‌های هواساز گرم، باعث خشکی هوا می‌شوند و دستگاه تنفسی آماده ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا می‌شود. از طرف دیگر، در هوای سرد تراکم جمعیت در فضاهای بسته بیشتر می‌شود که گردش ویروس‌ها در هوای اتاق را افزایش می‌دهد. با تعویض هوای اتاق یا خروج از اتاق احتمال ورود ویروس‌ها به دستگاه تنفسی کمتر می‌شود. استفاده از بخور برای رفع گرفتگی بینی موثر است. برای این کار، 10 دقیقه سر را بر روی بخارات یک ظرف آب در حال جوشیدن بگیرید. بهتر است دستمال یا حوله‌ای را روی سر بگذارید و این عمل را 3 بار در روز تکرار کنید. می‌توان مقداری روغن منتول یا اوکالیپتوس به آب در حال تبخیر اضافه کنید تا عمل تنفس را تسهیل کند.

ورزش کنید: با ورزش ضربان قلب افزایش می‌یابد و خون بیشتری داخل رگ‌ها پمپ می‌شود. سرعت تنفس هم بیشتر می‌شود و اکسیژن خون افزایش می‌یابد. به این ترتیب، سلول‌های ایمنی از بین برنده ویروس‌ها هم بیشتر می‌شوند.

سیگار نکشید: سیگاری‌ها شدیدتر سرما می‌خورند. دود سیگار سیستم ایمنی را مختل و مخاط تنفسی را خشک می‌کند و بدن مستعد ابتلا به ویروس می‌شود. سیگاری‌ها خیلی هم دیر بهبود پیدا می‌کنند که علت آن ضعف سیستم ایمنی است. یک نخ سیگار می‌تواند دستگاه تنفسی را به مدت 30 تا 40 دقیقه بی‌دفاع کند.

استراحت کنید: استراحت و آرامش فکری و بدنی باعث ترشح ماده‌ای به نام اینترلوکین در جریان خون می‌شود. این ماده یکی از مهم‌ترین عوامل محافظتی بدن در مقابل ویروس‌هاست. در فصل سرما سعی کنید حداقل 30 دقیقه در روز به آرامش کامل برسید.

پاهایتان را گرم نگه دارید: با گرم نگه داشتن پاها، روال طبیعی گردش خون در بدن، بهتر حفظ می‌شود و سیستم ایمنی بدن بهتر کار خواهد کرد. فراموش نکنید که با آغاز فصل سرما، بدن نیز باید به این تغییر عادت کند و خود را با شرایط آب‌ و هوایی پاییز و زمستان تطبیق دهد. بنابراین از هوای سرد وحشت نکنید.

جاهای شلوغ نروید: از تردد در مکان‌های بسته و پرجمعیت خودداری کنید. بعلاوه، یادتان باشد که کمی پیاده‌روی بسیار مفیدتر از تردد با وسایل نقیله عمومی است. اما اگر مجبورید مسیرهای طولانی را با وسایل نقلیه عمومی طی کنید، حتما چندین بار در روز دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید.

پیشنهادهایی برای جلوگیری از تب و بدن درد و ...

چی بخوریم وقتی سرما خوردیم؟

ـ‌ویتامین C: پرتقال، گریپ فروت، انواع توت، فلفل دلمه‌ای، توت فرنگی، سیب‌زمینی و سبزیجات برگ سبز از قبیل انواع کلم.

ویتامین B: غلات سبوس‌دار و حبوبات و منابع غذایی خوب یکی از ویتامین‌های گروه B به نام پانتوتنیک اسید هستند.

آهن و آلیسین: سیر

امگا 3: ماهی قباد، قزل‌آلا، ساردین و ماهی‌های روغنی، تخم‌کتان، دانه کدو حلوایی و روغن شاه دانه

امگا 6: دانه کنجد، تخمه کدو حلوایی و آفتابگردان

ویتامین A: جگر، انواع ماهی از جمله قزل‌آلا، قباد و شاه ماهی، کره و تخم‌مرغ، هویج، انبه، سیب زمینی، زردآلو، کدو حلوایی و سبزیجات سبز تیره

پروتئین: ماهی، مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، لبنیات، حبوبات، مغزها، دانه‌ها و غلات سبوس‌دار

ویتامین B6 و پانتوتنیک اسید: گوشت، شیر، غلات و حبوبات

اسید فولیک: غلات صبحانه (برشتوک)، نان و عصاره مخمر، چغندر، لوبیا چشم بلبلی و انواع کلم

منبع:jamejamonline.ir

پیشنهادهایی برای جلوگیری از تب و بدن درد و …

سیر کوهی و خواص آن

سیر کوهی و خواص آن

خواص سیر کوهی،عکس سیر کوهی،گیاه سیر کوهی،خاصیت سیر کوهی،فواید سیر کوهی

یکی از سبزی های پرخاصیت کوهی سیر کوهی است که به والک هم شهرت دارد.جالب است بدانید که سیرکوهی یا سیر وحشی (Allium canadense) گیاهی است چندساله از راسته Asparagales و خانواده Alliaceae که از طریق بذر و پیاز تکثیر می یابد.البته ریشه ها به قسمت پیاز متصلند و تار مانند ورشته ای بوده، به پیاز قهوه ای رنگ متصل می گردند.قابل ذکر است که ساقه ها بلند، ایستاده، نرم و دارای بوی شبیه بوی پیاز، برگها کشیده و باریک و نرم و در قسمت پایه قرار می گیرند.جالب است بدانید که گلها به صورت مجتمع در انتهای ساقه گل دهنده مشاهده میشوند.بهتر است بدانید که اجتماع گلها دایره ای شکل بوده و به رنگ صورتی می باشد.
سیر کوهی،خواص سیر کوهی،والک

گفتنی است که با نام های پیاز خرسی، سیر جنگلی، سیر خرس نیز از آن یاد می گردد والک بسیار ملایم تر و شیرین تر از سیر معمولی می باشد و بیشتر مصرف دارویی دارد. بوی آن شبیه پیاز است.بدنیست بدانید که قسمت مورد استفاده ی والک، گیاه جوان و خیلی کم از گیاه خشک شده یا عصاره آن می باشد.

سیر کوهی،خواص سیر کوهی،والک
خواص و اثرات دارویی والک را بشناسید:بهتر است بدانید که والک در موارد تصلب شرایین، اسهال، اتساع روده ای، آنفلوانزا، برونشیت، بیماری اسهال خونی از نوع آمیبی و سیاه سرفه به کار می رود.در ضمن خوردن آن تنفس را آسان و تنگی نفس را درمان مى نماید.جالب است بدانید که مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى آن می گردد. این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان است.موجب تسکین دهنده ی درد روماتیسم ، سیاتیک و نقرس می باشد.گفتنی است که ادرار را باز مى کند و رنگ چهره را نیکو مى سازد.

سیر کوهی،خواص سیر کوهی،والک7
بهتر است بدانید که شربت والک براى مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید و موثراست. غرغره ی جوشانده ی آن براى درمان دردگلو و گفتنی است که گل والک نیز اسهال را بند مى آورد و ضماد برگ آن بر روى دکمه بواسیر خونى نافع است.

سیر کوهی،خواص سیر کوهی،والک
بهتر است بدانید که از برگ این گیاه تا می توانید استفاده کنید و چنان چه در اختیار ندارید از سیر معمولی چه از برگ و چه از پیاز آن میل نمایید. اثر گیاه تازه بهتر از پخته ی آن است. برگ آن را همراه با جعفری و پیازچه به صورت سبزی خوردن یا سالاد، سوپ، آش کوکوی بدون تخم مرغ می توانید میل کرد..این گیاه بسیار پرخاصت است.

سیر کوهی و خواص آن

مطالب مرتبط:

سیر

پیاز

پیازچه

موسیر

پونه و خواص آن

پونه و خواص آن

پونه به انگلیسی،پونه کوهی،پونه زار،خواص پونه،خواص پونه خشک

پونه معمولادر فصل سرما می روید.قابل ذکر است که پونه گیاهی است از خانواده نعناع و ترکیب اصلی موجود در آن، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول ،مقداری تانن، مواد رزینی و دارای مقدار زیادی ویتامین A و B و C و کلیسیم می باشد.گفتنی است که فصل گرما زمان رویش گیاه پونه است و این گیاه در خاک‏ های مرطوب و غنی از مواد آلی مثل کود برگ به خوبی رشد می ‏کند.بدنیست بدانید که این گیاه نوع دیگری به نام پونه کوهی را نیز دارد.در واقع مرغوبترین نوع پونه وحشی در کنار چشمه ها و آب ذوب شده برف ها می روید و بهترین فصل برای چیدن پونه وحشی اوایل فروردین تا اواسط اردیبهشت می باشد.

پونه،خواص پونه

جالب است بدانید که بوعلی سینا حکیم بزرگ ایرانی با برشمردن انواع پونه می گوید که پونه گوهری است لطیف و پونۀ کوهی از پونۀ جویباری قوی تر می باشد. خوب است بداند که باگیاه پونه می توان یک دم نوش فوق‏ العاده تهیه نمود. لازم به ذکر است که برای تهیه ‏ی یک فنجان دمنوش پونه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه ی تازه و یا یک قاشق چای خوری برگ پونه خشک شده را در چای صاف کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید. در واقع اجازه دهید مدت 10 دقیقه دم بکشد و رنگ چای در بیاید. اگر تمایل داشتید می ‏توانید آن را کمی شیرین نمایید.
پونه،خواص پونه

خواص دم کرده پونه را بدانید :لازم به ذکر است که  از دم کرده‏ ی این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، دردهای قاعدگی و بی ‏خوابی استفاده می گردد.بهتر است بدانید که به دلیل دارا بودن ترکیبات ضدباکتریایی، دارویی فوق العاده برای برطرف شدن عفونت های تناسلی، ادراری و گلودردهای چرکین بوده و مثل آنتی بیوتیک عمل می کند. برای درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم و سرفه و سیاه سرفه استفاده می شود.

پونه،خواص پونه
بهتر است بدانید که این روزها بیشتر پزشکان، مصرف پونه به دلیل داشتن کلیسیم زیاد به خانم های یائسه و افرادی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین کودکان در حال رشد توصیه می نمایند لذا کسانی که تمایلی به مصرف شیر ندارند، بهتر است ماست و دوغ را با پونه میل نمایند.

پونه،خواص پونه

زنان باردار پونه نخورند:بدنیست بدانید که مصرف زیاد پونه برای زنان باردار مضر است. در واقع می تواند ماهیچه های رحم را منقبض کرده و سبب سقط جنین شود. لازم به ذکر است ین گیاه به تشدید سردرد کمک کرده و فشار خون و پمپاژ قلب را شدت می بخشد. مقدار زیاد مصرف آن باعث تشنج شده و برای معده و کلیه مضر است و سبب مسمومیت می گردد . معمولا دوغ و ماست را با پونه مصرف می کنید که بسیار مفید است.

پونه و خواص آن

مطالب مرتبط:

نعناع

خرفه

جعفری

گشنیز

بیماریهایی که موجب خستگی مزمن می شود

بیماریهایی که موجب خستگی مزمن می شود

خستگی مزمن,بیماری خستگی مزمن,خستگی مزمن در بارداری,علائم خستگی مزمن,درمان خستگی مزمن,درمان خستگی مزمن با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان خستگی مزمن,خستگی مزمن را چگونه درمان کنیم,خستگی مزمن در کودکان,خستگی مزمن در بزرگسالان,خستگی مزمن در نوزادان,خستگی مزمن در بهار,خستگی مزمن در تابستان,خستگی مزمن در پاییز,خستگی مزمن در زمستان,آشنایی با خستگی مزمن,همه چیز در مورد خستگی مزمن,خستگی مزمن واگیردار است,خستگی مزمن و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان خستگی مزمن

بیماریهایی که موجب خستگی مزمن می شود
به گزارش بی اس ام اس از سایت سلامت :خستگی مشکل شایعی است که بسیاری از ما آن را تجربه کرده‌ایم اما گاهی این خستگی تنها امری نیست که با کمی استراحت برطرف شود و خود نوعی بیماری محسوب می‌شوداین مشکل ممکن است به دنبال برخی بیماری های دیگر ایجاد شود و به مدت طولانی باقی بماند. برخی بیماری هایی که می‌تواند سبب بروز خستگی مزمن شود عبارتند از:

بیماری قلبی:
اگر هنگام انجام کارهای روزمره احساس خستگی می‌کنید یا هنگام تمیز کردن و جارو کردن خانه باید کمی بنشینید، این موضوع ممکن است علامت وجود بیماری قلبی در شما باشد. در این صورت حتما باید با پزشک خود مشورت کنید. تغییر شیوه زندگی، استفاده از داروها و ورزش و پیاده‌روی ملایم با توجه به توصیه پزشک می‌تواند در رفع خستگی شما موثر باشد.

بیماریهایی که موجب خستگی مزمن می شود

عفونت ادراری نهفته:
اگر دچار عفونت‌های ادراری هستید، حتما متوجه شده‌اید که مدام نیاز فوری به دفع دارید و دچار سوزش و درد هنگام ادرار کردن می‌شوید. توجه کنید که عفونت ادراری همیشه این علایم را نشان نمی‌دهد. در برخی موارد خستگی تنها علامت است. یک آزمایش ادرار می‌تواند سریعا عفونت ادرار را در شما تشخیص دهد. مصرف آنتی‌بیوتیک با تجویز پزشک می‌تواند سبب بهبود بیماری شما و رفع خستگی‌تان گردد.

دیابت :
در افرادی که مبتلا به دیابت هستند، افزایش غیرطبیعی قند در خون باقی می‌ماند، به جای اینکه وارد سلول‌های بدن شود، یعنی جایی که باید به انرژی تبدیل شود. نتیجه آن این است که فرد از خوردن غذا برای تولید انرژی اجتناب می‌کند. اگر خستگی دایم و بدون دلیل داشتید، حتما در مورد آن با پزشک صحبت کنید.درمان دیابت و تغییر شیوه زندگی و ورزش و گاه انسولین‌درمانی به کاهش قندخون کمک می‌کند.

کم‌کاری تیرویید:
تیرویید غده کوچکی است که در گردن شماست. این غده متابولیسم بدن‌تان را کنترل می‌کند و سوخت را به انرژی تبدیل می‌کند، وقتی این غده کم‌کاری داشته باشد، متابولیسم بدن هم کند می‌شود و شما احساس خستگی خواهید داشت. می‌توانید برای آگاهی از عملکرد تیرویید خود یک آزمایش بدهید و در صورت کم‌کاری از دارو استفاده کنید. اگر خستگی‌تان به این علت باشد، کم‌کم برطرف می‌شود.

بیماریهایی که موجب خستگی مزمن می شود

کم‌ خونی:
کم‌خونی یکی دیگر از دلایل خستگی در زنان است. از دست دادن خون در دوران قاعدگی می‌تواند سبب کمبود آهن در بدن شود. سلول‌های قرمز خونی اکسیژن را به همه بافت‌ها و اندام‌های بدن می‌رسانند.اگر کم‌خونی شما از نوع کمبود آهن است، حتما از مکمل‌های آهن استفاده کنید یا غذاهای سرشار از آهن بخورید. جگر، گوشت و حبوبات و غلات سرشار از آهن هستند.

قطع تنفس حین خواب:
برخی از مردم تصور می‌کنند که به اندازه کافی می‌‌خواب‌اند اما قطع تنفس حین خواب سبب می‌شود که خواب مناسب نداشته باشند. هر قطع تنفس حین خواب سبب بیداری شما حتی برای یک لحظه می‌شود اما شما از آن مطلع نمی‌شوید. نتیجه این محرومیت از آن 7 یا 8 ساعت خواب می‌شود. برای پیشگیری از این موضوع اگر اضافه دارید، وزن‌تان را کم کنید، سیگارتان را ترک کنید و اگر این مشکل شما شدید است، می‌توانید از دستگاه‌های بازکننده مسیر هوایی استفاده کنید

بیماریهایی که موجب خستگی مزمن می شود