فتونیکس

فتونیکس

فتونیکس

فتونیکس

التهاب مری در طب سنتی

التهاب مری در طب سنتی

التهاب مری ,التهاب مری و علائم,التهاب مری و تنگی نفس,التهاب مری علائم,التهاب مری چیست علائم,التهاب مری چیست,التهاب مری چگونه درمان میشود

التهاب مری , التهاب مری و علائم , التهاب مری و تنگی نفس , التهاب مری علائم

توضیحاتی در مورد التهاب مری

ازوفاژیت زمانى رخ مى‌دهد که دفعات و حجم مایع بازگشتى از حد خاصى بیشتر شود و یا زمانى‌ که مرى دیگر قادر به پاک کردن مادهٔ غذائى بالا آمده نباشد. شدت التهاب با مدت زمانى‌ که مرى در معرض مواد غذائى بازگشتى قرار مى‌گیرد نسبت مستقیم دارد. مرى نسبت به اسیدهاى صفراوى حساسیت به خصوصى دارد که ممکن است در بیمارانى که تحت عمل جراحى قبلى معده قرار گرفته‌اند اهمیت ویژه‌اى داشته باشد.اکثر مبتلایان به ازوفاژیت، شب‌ها و به‌هنگام خواب دچار ریفلاکس مى‌شوند – وضعیتى که در افراد عادى شایع نیست. شانس بروز ازوفاژیت در شب بیشتر است چون میزان بزاق دهان در دسترس براى خنثى‌کردن اسید کمتر است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد التهاب مری صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

علائم التهاب مری

– درد سوزشى در ناحیهٔ اپى‌ گاستر و پشت جناغ از علائم التهاب مری است. – سوزش سردل که پس از غذاخوردن و در حال خواب و یا در وضعیت خوابیده بروز مى‌کند نیز از شایعترین علائم التهاب مری محسوب می شود. – این ناراحتى با نوشیدن آب یا سایر مایعات، آنتى‌اسیدها، یا در بسیارى از موارد با ایستادن یا نشستن برطرف مى‌شود. – ترش‌کردن، به‌خصوص زمانى که در وضعیت خوابیده قرار مى‌گیرند. – تهوع و استفراغ در بالغین شایع است، ولى در نوزادانى که با تأخیر در رشد مراجعه مى‌کنند شایع‌ترین علامت است. – تأخیر در رشد که باعث استفراغ مى‌شود. – کم‌خونى نیز از علائم التهاب مری در این گروه سنى است. – علائم ریوى (نظیر خس‌خس سینه و تنگى‌نفس)

علت التهاب مری

علل ازوفاژیت می‌تواند میکروبی (به خصوص در افراد با ضعف ایمنی) ، قارچی (کاندیدا آلبیکانس) ، ویروسی (مانند هرپس) ، ناشی از آسیب شیمیایی یا حرارتی (مانند سوختگی با اسید)، ریفلاکس معدی مروی ، ناشی از داروها مانند آلندرونیت و تتراسیکلین و یاناشی از سوء مصرف الکل باشد.

درمان التهاب مری

بیمار نباید پس از غذا خوردن بخوابد و نباید قبل از خواب دیر غذا بخورد. سر تخت بیمار باید ۴ تا ۶ اینچ بالاتر قرار بگیرد. استفاده از چندین بالش تقریباً هیچ‌گاه موفقیت‌ آمیز نبوده است. با وعده‌هاى غذائى کوچک و متعدد محتویات معده خنثى باقى مى‌مانند و از اتساع معده پیشگیرى مى‌شود. غذاهائى که چربى کم و پروتئین زیاد دارند فشار اسفنکتر تحتانى مرى را افزایش و ریفلاکس را کاهش مى‌دهند. داروهاى پروکینتیک نظیر سیزاپراید و متوکلوپرامید بهبود ازوفاژیت را تسریع مى‌ کنند. امپرازول بهتر از سایمتیدین یا رانیتیدین است. مشکل این داروها این است که در صورت قطع دارو عود بیمارى حتمى است.اضافه کردن یک داروى پروکینتیک نیز باعث بهتر شدن نتایج درمان التهاب مری نمى‌شود. جراحى در ۱۵% از بیمارانى که با وجود درمان طبى مناسب، دچار ادامه یافتن یا عود علائم هستند، در کسانى‌ که اسفنکتر مرى اصلاً کارآئى مکانیکى ندارد و در بیمارانى که حین درمان التهاب مری با تنگى مراجعه مى‌کنند، توصیه مى‌ شود.

درمان التهاب مری در طب سنتی

جهت درمان التهاب مری در طب سنتی قبل از صرف غذا یک قاشق چایخوری پودر نعنا را در یک استکان آبجوش ریخته و بگذارید ده دقیه بماند و سپس آن را بنوشید. مصرف انار شیرین به همراه پیه آن بعد از ناهار به درمان التهاب مری در طب سنتی کمک می کند. اگر یبوست‌ دارید به جای انار، یک‌ استکان آب انار شیرین میل کنید. با هدف درمان گیاهی ازوفاژیت بعد از شام یک‌ عدد سیب بخورید. اگر یبوست دارید به جای سیب یک استکان آب سیب طبیعی رسیده و شیرین میل کنید. بعد از صرف غذا حداقل ۱۰ دقیقه پیاده روی کنید. حتی در منزل. قبل از خواب دستشویی رفته و بدن را از فضولات تخلیه کند و سپس وضو بگیرید. بالش زیر سر خود را بلندتر تر قرار دهید تا سر و گردن در راستای بدن نباشد. مصرف یک عدد سیب زمینی آب‌ پز بعد از غذا به درمان گیاهی ازوفاژیت کمک می کند. مصرف سیب زمینی یبوست می آورد. به منظور درمان گیاهی التهاب مری بعد از غذا یک قاشق چای‌ خوری مصطکی بخورید. جهت درمان گیاهی التهاب مری بعد از غذا یک عدد سیب رسیده شیرین را بدون پوست و دانه به همراه یک عدد گلابی رسیده و شیرین بدون پوست و دانه اش میل کنید و سپس ۱۰ دقیقه راه بروید.

التهاب مری یا ازوفاژیت

“ازوفاژیت” (esophagitis) به مفهوم “التهاب مری” است. دلیل این بیماری برگشت اسید معده یا محتویات ناحیه فوقانی دوازده(ابتدای روده باریک) به ناحیه LES می باشد (LES اسفنگتر حد فاصل بین مری و معده است). گزارش مدونی از شیوع این بیماری در ایران در دسترس نمیباشد از جمله علائم این بیماری اشکال در بلع، بلع دردناک و سوزش سر دل را می توان نام برد.

علل التهاب مری

این بیماری شاید به عملکرد غیرعادی دریچه انتهای مری مربوط باشد، چون این دریچه در حالت طبیعی، بعد از عبور غذا از مری و رسیدن به معده بسته می شود و مانع برگشت اسید و محتویات معده به داخل مری می شود. بیشتر مبتلایان به ازوفاژیت، شب ها و به هنگام خواب دچار ریفلاکس می شوند. ریفلاکس شبانه به افزایش دفعات انبساط موقتی اسفنکتر بستگی دارد و با حملات دوره ای افزایش فعالیت معده همراه است. شانس بروز ازوفاژیت در شب بیشتر است، زیرا میزان بزاق در دسترس برای خنثی کردن اسید معده کمتر است. برای بیشتر مبتلایان به ازوفاژیت، ناراحتی و سایر علایم موجود، شاید سبب به پایین آمدن کیفیت زندگی و کاهش فعالیت و عملکرد افراد شود. همین ناراحتی ها شاید بعد از خوردن هر وعده غذایی، بخصوص در حالت ایستاده یا دراز کشیده، احساس شود. غذاها یا مایعات ممکن است به سمت دهان بالا بیایند، به خصوص زمانی که بیمار دراز می کشد، یا شب هنگام خواب در تختخواب، در صورتی که این مشکل شدید باشد، بیمار ممکن است با سرفه یا احساس خفگی از خواب بیدار شود. در موارد شدید، دیواره داخلی مری ممکن است زخم شود و منجر به بروز درد و باریک شدن احتمالی ناشی از این زخم گردد. فرد دچار ازوفاژیت ممکن است سختی در بلع را ابتدا در مصرف غذاهای جامد و سپس در مایعات تجربه کند. در افراد مبتلا به ازوفاژیت، خطر ابتلا به سرطان مری وجود دارد.

توصیه های رفتاری مناسب برای التهاب مری

توصیه های رفتاری مناسب جهت بیماران مبتلا به ازوفاژیت عدم فعالیت بدنی شدید بعد از غذا خوردن 1)بیمار پس از خوردن غذا، حدود نیم تا یک ساعت حالت نیمه نشسته داشته باشد و از دراز کشیدن بعد از غذا خوردن خودداری شود. 2)استفاده از لباس های کاملا گشاد در هنگام غذا خوردن 3)امتناع از خوردن غذا حدود دو ساعت قبل از خواب شب 4)کاهش وزن برای افرادی که از چاقی رنج می برند. 5)ترک سیگار در صورت مصرف (سیگار باعث شل شدن ناحیه LES می شود)

التهاب مری و عفونت های باکتریایی

عواملی مانند ابتلا به عفونت های باکتریایی و ویروسی، خوردن غذاهای محرک مثل انواع ادویه جات و قهوه و شکلات، اشعه درمانی(جهت درمان سرطان سینه) و تغذیه با لوله به مدت طولانی جزء علل حاد و عواملی چون فتق مری، افزایش فشار داخل شکمی، استفراغ های مکرر، کاهش فشار ناحیه LES و تاخیر در تخلیه معدی جزء علل مزمن این بیماری هستند. همچنین مصرف نابجای بعضی از داروها به خصوص داروهای خانواده آسپیرین، مصرف سیگار، بارداری، چاقی، افزایش وزن و بالاخره آسیب نخاع پشتی از جمله عوامل دیگری هستند که می توانند در ایجاد این بیماری نقش داشته باشند. رژیم غذایی این بیماران به صورت فردی بوده و بیمار حتما می بایست توسط پزشک متخصص مورد معاینه و مشاوره قرار گیرد. به طور کلی توصیه های رفتاری و تغذیه ای زیر ارائه می گردد.

هدف از درمان التهاب مری

اگر هدف از درمان بیماری، جلوگیری از درد و تحریک مخاط به دلیل التهاب مری در مرحله حاد بیماری باشد، بیمار نباید از غذاهای با PH بالا (غذاهای اسیدی) استفاده کند. همچنین خوردن غذاهای محرک و تند مانند فلفل های سیاه و قرمز و چای، به خصوص چای پررنگ، توصیه نمی شود. اگر هدف از درمان بیماری، جلوگیری از برگشت مواد غذایی از معده و بعضا ناحیه ی ابتدایی دوازدهه به داخل مری باشد، بهتر است بیمار تعداد وعده های غذایی خود را افزایش دهد و ترجیحا از شش وعده غذایی به جای سه وعده غذایی استفاده نماید. اگر هدف از درمان، کاهش غلظت اسید معده و تخریب آن است، باید از مصرف هر گونه غذایی که در آن عمل تخمیر صورت گرفته است، خودداری شود. همچنین در این حالت استفاده از نوشیدنی های کافئین دار، نظیر قهوه نیز توصیه نمی گردد. این بیماران باید از خوردن نعناع، شیر پرچرب و مرکبات و آب آنها مثل گریپ فروت و پرتقال، آناناس و همچنین گوجه فرنگی نیز خودداری کنند.

اقدامات‌ تشخیصی‌ برای التهاب مری

اقدامات‌ تشخیصی‌ مثل‌ آندوسکوپی‌ (دیدن‌ مری‌ با یک‌ لوله‌ که‌ سر آن‌ منبع‌ نور قرار دارد). برای‌ اطمینان‌ از اینکه‌ تنگی‌ خوش‌خیم‌ است‌ و در اثر سرطان‌ نیست‌، مقدار کمی‌ بافت‌ از محل‌ تنگی‌ برداشته‌ می‌شود تا مورد بررسی‌ پاتولوژی‌ قرار گیرد. همچنین‌ امکان‌ دارد عکس‌برداری‌ از مری‌ به‌هنگام‌ بلع‌ باریم‌ توصیه‌ شود. تنگی‌ مری‌ باید مرتباً (حدوداً هر ماه‌ یک‌ بار) با وسایل‌ گشادکننده‌ بزرگ‌ و سنگین‌ گشاد شود. اگر این‌ کار ادامه‌ داده‌ نشود، تنگی‌ دوباره‌ باز می‌گردد و مشکل‌ ایجاد می‌کند. جراحی‌ برای‌ رفع‌ تنگی‌، در صورتی‌ که‌ سایر اقدامات‌ با شکست‌ مواجه‌ شوند. این‌ حالت‌ ندرتاً رخ‌ می‌دهد.

ورم و التهاب مری

ورم مری نوعی التهاب در جداره مری است. مری لوله‌ای است که غذا از طریق آن از گلو به سمت معده می‌رود. اگر این بیماری درمان نشود می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و باعث ایجاد مشکلاتی در بلع، زخم و اسکار در مری شود و همچنین باعث ایجاد بیماری‌های معده می‌شود. در برخی موارد درمان نکردن بیماری‌های مری باعث ایجاد یک بیماری به نام مری بارت می‌شود که می‌تواند احتمال بروز سرطان مری را افزایش دهد.

التهاب مری چیست

ورم مری به هر گونه التهاب یا سوزش مری گفته می‌شود. مری لوله‌ای است که غذا را از گلو به سمت شکم می‌فرستد. ازوفاژیت یا ورم مری علائم متنوعی دارد که می‌تواند شامل اختلالات بلع، گلودرد و سوزش سر دل باشد. اگر ورم مری درمان نشود می‌تواند باعث ایجاد زخم یا حتی باریک شدن مری شود که یک فوریت پزشکی تلقی می‌شود. انتخاب گزینه‌های درمانی به شناخت علت اصلی بیماری بستگی دارد. بسیاری از افراد سالم با انجام اقدامات درمانی مناسب در مدت مدت ۲ تا ۴ هفته بهبود می‌یابند. دوره بهبود برای افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف‌تر است یا به عفونت مبتلا هستند بیشتر طول می‌کشد.

التهاب ائوزینوفیلیک مری

التهاب ائوزینوفیلیک مری به دلیل تجمع گلبول‌های سفید خون در مری ایجاد می‌شود. این بیماری می‌تواند به دلیل واکنش بدن به یک آلرژن باشد. در کودکان این واکنش آلرژیک می‌تواند مشکلاتی در غذا خوردن ایجاد کند. غذاهایی که ممکن است باعث تشدید این حالت شوند عبارتند از شیر، سویا، تخم مرغ، گندم سیاه، گندم، بادام زمینی، لوبیا و گوشت گاو. آلرژن های استنشاقی مانند گرده می‌توانند باعث التهاب مری شوند.

التهاب مری و مصرف دارو

ورم مری ناشی از مصرف دارو زمانی اتفاق می‌افتد که داروهای خاصی با آب ناکافی مصرف شوند. این باعث می‌شود که این داروها مدت زمان زیادی در مسیر مری باقی بمانند. برخی از این داروها عبارتند از داروهای کاهش‌دهنده درد، آنتی‌بیوتیک‌ها، کلراید پتاسیم و بیس فسفونات‌ها (داروهای جلوگیری کننده از پوکی استخوان).

التهاب مری عفونی

التهاب عفونی مری یک بیماری نادر است که در اثر باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها یا انگل‌ها به وجود می‌آید. اگر استفاده از داروها یا ابتلا به برخی بیماری‌ها باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن شما باشد احتمال این که به این بیماری مبتلا شوید افزایش می‌یابد. این نوع از التهاب بین افراد مبتلا با اچ آی وی یا ایدز، سرطان و دیابت شایع است.

علت ورم و التهاب مری

برخی از عواملی که ممکن است باعث ایجاد ورم یا التهاب مری شوند عبارتند از: ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن در اثر بیماری‌هایی مانند اچ آی وی، دیابت، لوسمی، بیماری‌های غدد لنفاوی و بیماری‌های خود ایمنی دیگر فتق هیاتال (زمانی که قسمتی از معده با باز شدن پرده دیافراگم که بین مری و معده است وارد قفسه سینه شود) شیمی‌درمانی پرتودرمانی در قفسه سینه انجام عمل جراحی در ناحیه قفسه سینه مصرف داروهایی برای پیشگیری از واکنش عدم پذیرش بدن نسبت به ارگان‌های پیوندی مصرف آسپیرین و داروهای ضدالتهابی استفراغ مزمن چاقی مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات سابقه ابتلا به بیماری ورم مری و آلرژی در خانواده اگر سیستم ایمنی بدن شما سالم باشد احتمال اینکه به ازوفاژیت عفونی مبتلا شوید کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید : مری بارت ♥ سرطان مریالتهاب تیروئید ♥ التهاب رودهالتهاب کبد

آب کرفس و لاغری

آب کرفس و لاغری

آب کرفس ,آب کرفس و هویج,آب کرفس و لاغری,آب کرفس را کی بخوریم,آب کرفس مضرات,آب کرفس و هویج و سیب,آب کرفس و لیمو ترش,آب کرفس و هویج برای لاغری,آب کرفس و هویج

آب کرفس , آب کرفس و هویج , آب کرفس و لاغری , آب کرفس مضرات

توضیحاتی در مورد آب کرفس

کَرَفْس گیاهی است با (نام علمی: Apium graveolens). این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد. کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند. کرفس از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با روماتیسم)، با زنجبیل (برای مبارزه با میگرن و سردرد) و با لیموترش (برای مبارزه با سرماخوردگی و قند بالای خون). در ایران در حال حاضر، کرفس کوهی در مناطقی از استان ‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، فارس و لرستان می روید. اما مهم‌ترین محل رویش این گیاه در ایران، روستاهای شهرستان فریدونشهر از توابع استان اصفهان است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد آب کرفس صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

آب کرفس چیست

آب کرفس از ویژگی ضدالتهابی بالا سود می‌برد و از این رو، برای افرادی که از بیماری‌های خودایمنی مانند فیبرومیالژیا، سندرم خستگی مزمن، میگرن، سرگیجه، سندرم روده تحریک‌پذیر، آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، اگزما، آکنه، لوپوس، و نقرس رنج می‌برند، مفید است

آب کرفس و کاهش فشارخون

مصرف آب کرفس به میزان یک لیوان در روز به مدت یک هفته به‌طور معنی‌داری در کاهش فشارخون تأثیرگذار است. ترکیبی به نام phthalide در کرفس وجود دارد که با تأثیر بر عضلات اطراف شریان‌ها منجر به انبساط و گشادی عروق و در نتیجه کاهش فشارخون می‌شود. این ترکیب همچنین منجر به کاهش هورمون‌های محرک و منقبض‌کننده عروق می‌شود. جالب اینجاست که با تمام این تأثیرات، مصرف کرفس باعث کاهش فشارخون به کمتر از میزان نرمال نمی‌گردد.  مصرف آب کرفس موجب کاهش وزن نیز می‌شود.

آب کرفس و سرطان

کرفس دارای حداقل ۸ ماده ضد سرطان شناخته شده‌است؛ که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به استینلیک اسید اشاره کرد که نشان داده شده رشد سلول‌های سرطانی را مهار می‌کند. فنولیک اسید که فعالیت پروستاگلاندین‌ها را مهار می‌کند و از طریق مهار تأثیر پروستاگلاندین‌ها بر رشد سلول‌های تومور یک ضد سرطان به حساب می‌آید و نیز کومارین که با ممانعت از عمل رادیکال‌های آزاد از تخریب سلول‌ها جلوگیری می‌کند، از دیگر ضد سرطان‌های موجود در آب کرفس‌اند

طبع کرفس

طبع کرفس گرم و خشک می باشد. کرفس بیشتر در زمستان و اوایل بهار رشد می کند و به صورت آب کرفس، کرفس خام در سالاد و به صورت کرفس پخته در سوپ، آش و خورش استفاده می شود. کرفس به عنوان یک منبع عالی از آنتی اکسیدان های فلاونوئید و پلی فنول و ویتامین هایی مانند ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، سدیم، مس، منیزیم، آهن، روی، فولات و ویتامین B6 و فیبر شناخته می شود.

آب کرفس برای پوست

1. درمان آکنه و جوش صورت ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کرفس آن را به عنوان یک روش طبیعی برای درمان آکنه و جوش صورت تبدیل کرده است. طرز تهیه ماسک کرفس برای جوش صورت هر شب یک لیوان آب کرفس بنوشید یا می توانید چند ساقه کرفس را در آب بجوشانید و بگذارید تا سرد شود و هر شب قبل از خواب مقداری از آن را بنوشید. 2. مرطوب کننده طبیعی پوست نوشیدن روزانه آب کرفس به عنوان یک آبرسان و مرطوب کننده طبیعی سلول های پوست را هیدراته کرده و در نتیجه پوست نرم و درخشان می شود. 3. جوان سازی پوست صورت آب کرفس دارای مقادیر بالایی ویتامین های A، B، C، K، نیاسین و فولات می باشد که در تولید کلاژن و تغذیه پوست نقش دارد در نتیجه از چین و چروک پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست می شود. 4. روشن کننده طبیعی پوست کلسیم، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم موجود در آب کرفس به عنوان روشن کننده طبیعی پوست صورت شناخته می شوند. 5. لایه بردار طبیعی پوست کرفس به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در آن به پاک سازی سلول های مرده پوست کمک کرده و به عنوان یک بایه بردار طبیعی پوست صورت و بدن عمل می کند.

ماسک آب کرفس

یک فنجان آب کرفس را با 1 قاشق غذا خوری بلغور جو دوسر پودر شده و پودر پوست پرتقال ترکیب کنید و به مدت 5 دقیقه به صورت حرکات دایره ای بر روی صورت و گردن بمالید سپس با آب گرم خوب بشویید. 6. تقویت و افزایش رشد مو آب کرفس دارای مقادیر بالایی آب و ویتامین A است که موها را هیدراته کرده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود، اگر می خواهید موهای سالم و پرپشت داشته باشید هر روز آب کرفس بنوشید.

زمان خوردن آب کرفس

کرفس یکی از سبزیجات بسیار کم کالری است و می تواند به عنوان یک چربی سوز قوی عمل کند و با کاهش اشتها باعث کاهش وزن و لاغری می شود. بهترین زمان خوردن خوردن آب کرفس صبح ناشتا می باشد که باعث کاهش وزن می شود.

آب کرفس در دوران بارداری

مقادیر بالای فیبر موجود در کرفس برای پیشگیری و درمان هموروئید و یبوست در دوران بارداری مفید می باشد. کرفس حاوی مقادیر بالای ویتامین C، پتاسیم و اسید فولیک است که باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار شده و به رشد بهتر جنین کمک می کنند. توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف کرفس ممکن است باعث سقط جنین شود.

کرفس برای کودکان

کرفس به عنوان یک میان وعده ی مفید برای کودکان 10 ماه به بالا محسوب می شود. کرفس ویتامین ها و مواد معدنی بالایی دارد که برای رشد نوزادان و کودکان مفید می باشد. کرفس دارای فیبر بالایی است که مشکلات گوارشی و یبوست نوزادان و کودکان را درمان می کند. کرفس منبع خوبی از ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزاد و کودک می شود. توجه داشته باشید که کرفس در نوزادان زیر 10 ماه ممکن است باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود.

خواص آب کرفس

اسید فنولیک موجود در آب کرفس برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی و تومور مفید می باشد آب کرفس یک درمان طبیعی عالی برای کاهش کلسترول خون می باشد اگر هر روز یک لیتر آب کرفس بخورید رگ های خونی را شل می کند و به کاهش فشار خون بالا کمک می کند آب کرفس دارای مقادیر بالایی فیبر است که اختلالات گوارشی و یبوست را درمان می کند آب کرفس برای درمان سنگ کلیه و مثانه مفید می باشد آب کرفس دارای ماده ای به نام پلی آستیلن است که خواص ضد التهابی دارد و به درمان پوکی استخوان، نقرس و آسم کمک می کند آب کرفس یک دیورتیک طبیعی است که باعث افزایش ادرار می شود مصرف روزانه آب کرفس با افزایش چربی سوزی بدن، باعث کاهش اشتها و در نتیجه لاغری و کاهش وزن می شود آب کرفس حاوی مقادیر بالایی منیزیم بوده و برای درمان بی خوابی مفید می باشد

طرز تهیه آب کرفس

ساقه و برگ های کرفس را خوب بشویید و در آبمیوه گیری آب بگیرید و بنوشید. به شما پیشنهاد می کنیم که ترکیب آب کرفس و هویج را امتحان کنید چون علاوه بر خوشمزه بودن، خواص بیشماری برای سلامتی بدن به همراه دارد. طرز تهیه آب کرفس برای لاغری 3 ساقه کرفس تازه را با یک خیار، 2 عدد سیب، 1 بند انگشت زنجبیل و نصف لیمو ترش تازه آب بگیرید و بنوشید. طرز تهیه آب کرفس برای فشار خون بالا 4 ساقه کرفس را با 3 عدد هویج، 1 عدد سیب، 1 چغندر و ا لیمو ترش بزرگ آب بگیرید و بنوشید. طرز تهیه آب کرفس برای سم زدایی بدن 4 ساقه کرفس را با یک کلم بروکلی، 1 عدد خیار و یک بند انگشت زنجبیل تازه آب بگیرید و بنوشید.

پایین آوردن سطح کلسترول با آب کرفس

آب کرفس، یک درمان طبیعی عالی برای پایین آوردن سطح کلسترول در بدن است. آب کرفس، دارای ترکیب شیمیایی به نام ۳-n-بوتیل فتالید است که تاثیرات مثبتی بر کاهش کلسترول بد (لیپوپروتئین کم حجم) در جریان خون ما دارد. همچنین، ترشح اسید صفرا یا اسیدهای استروئید که در پایین آوردن کلسترول نیز نقش دارند را تقویت می‌کند. آب کرفس گرفته شده از دو ساقه کرفس می‌تواند سطح کلسترول ما را تا ۷ شماره پایین بیاورد.

جوانی پوست با آب کرفس

آب کرفس، سرشار از ویتامین A، B، C، K، نیاسین و فولات است که برای ترمیم آسیب‌های پوست و حفظ سلامت آن، ضروری هستند. این ویتامین‌ها به تولید کلاژن و تغذیه پوست نیز کمک می‌کنند. بنابراین، پوستی صاف، جوان و بدون چین و چروک خواهیم داشت.مواد معدنی متعددی در آب کرفس وجود دارد. این مواد شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سلنیوم و غیره هستند. مصرف منظم این مواد معدنی می‌تواند باعث پوستی روشن و درخشان شود.آب و آنتی‌اکسیدان موجود در آب کرفس نیز برای پاک‌سازی بدن و پوست خوب است. آنتی‌اکسیدان‌ها، “مهارکنندگان رادیکال‌های آزاد” هستند که بدن‌مان را از سموم رها کرده و از آسیب دیدگی پوست جلوگیری می‌کنند. از سوی دیگر، آب، دفع سموم و مواد اضافی از بدن را تسهیل می‌کند. در نتیجه، می‌توانیم از برخی از اختلالات پوستی دور بمانیم.

کاهش وزن با آب کرفس

استفاده از آب بعضی از سبزی ها به خصوص آب کرفس، جعفری یا شوید برای کاهش وزن مرسوم است، آب سبزی ها باعث لاغری نمی شود و تنها به دلیل داشتن مقدار زیاد فیبر و آب فراوانی که دارند، جذب برخی از چربی ها را کاهش می دهد. مصرف آب سبزی، باعث دفع مقداری آب نیز می شوند که این امر به فرد حس خوشایندی می دهد و گمان می کنند که کاهش وزن داشته چرا که هیچ گونه کاهش وزنی را نیز پدیدار نمی کند. استفاده روزانه از آب کرفس به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی شود چرا که کرفس از سبزی هایی است که ( اگزالات) فراوانی دارد و تجمع اگزالات در بدن، به خصوص در افرادی که کلیه و مثانه سنگ ساز دارند، می تواند باعث به وجود آمدن یا بزرگ تر شدن سنگ های اگزالاته شود. دریافت بیش از اندازه اگزالات عاملی مهم در از بین رفتن عناصر 2 ظرفیتی مانند کلسیم، روی، فسفر، منیزیم و منگنز است که برای بدن بسیار ضروری هستند و کمبود آنها نیز بسیار خطرناک است.

آب کرفس در طب سنتی

از دیدگاه طب سنتی، نوشیدن آب کرفس شیوه مفیدی برای بهره بردن از منفعتهای کرفس است. آب کرفس هم مثل خود کرفس، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. اکنون بیشتر در مورد فواید و عوارض جانبی آب کرفس از دیدگاه طب سنتی آگاه خواهید شد. در طب سنتی، آب کرفس فواید بسیاری دارد زیرا همه ی مواد تشکیل دهنده ی آن طبیعی هستند. در وهله ی اول، آب کرفس ضدسرطان است. مصرف منظم این نوشیدنی از گسترش سلول های سرطانی جلوگیری می کند. علاوه بر این، آب کرفس حاوی ترکیباتی است که از فعالیت رادیکال های آزاد وتخریب سلولی جلوگیری می کنند. این خاصیت به ویژه در مورد سرطان های روده ی بزرگ و معده مؤثر است. آب کرفس به گوارش بهتر کمک می کند زیرا حاوی موادی است که تسهیل کننده ی اجابت مزاج هستند. به همین جهت، کرفس همچون یک ملیّن عمل می کند و از یبوست جلوگیری می نماید. این نوشیدی ادرارآور است و تولید ادرار را افزایش می دهد. این نوشیدنی به کاهش وزن هم کمک می کند زیرا میل به خوردن شیرینی جات را کاهش می دهد. آب کرفس به کاهس کلسترول LDL خون هم کمک می کند. این نوشیدنی ترشح صفرا را افزایش می دهد و به این ترتیب، باعث دفع کلسترول از بدن می شود. علاوه بر این، با شل کردن عضلات اطراف رگ ها و کمک به گشاد شدن رگ های خونی، فشار خون را کاهش می دهد و به این ترتیب به بهبود جریان خون هم کمک می کند. آب کرفس میزان هورمون های استرس را هم کاهش می دهد؛ این هورمون ها اغلب باعث سفت شدن رگ های خونی و در نتیجه افزایش فشار خون می شوند. آب کرفس به سم زدایی بدن و همچنین از بین رفتن سنگ کیسه ی صفرا کمک می کند. کرفس خواص ضدالتهابی دارد و به همین جهت، آب کرفس برای درمان آرتروز روماتیسمی، آسم، برونشیت و نقرس مفید است. این نوشیدنی خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی یا بیماری های دیورتیکولی را کاهش می دهد. آب کرفس اثر آرام بخشی هم دارد و به کاهش اضطراب و استرس کمک می کند. این نوشیدنی برای کسانی که بی خوابی دارند هم مفید است.

بیشتر بخوانید : خورش کرفس ♥ آب نارنج ♥ آب پنیر ♥ آبغورهمضرات آب سرد